"Nisam siguran hoće li Maicon ostati"

Menadžer Interovog defanzivca

"Nisam siguran hoće li Maicon ostati"

Edmir Škorić

Iako je na pragu senzacionalnog uspjeha sa ostatkom Interove momčadi, Maiconov opstanak na San Siru dolazi pod znak pitanje. Potvrdio je to i njegov menadžer Antonio Caliendo.

Brazilac Maicon odlične nastupe pruža po desnoj strani Interove odbrane, a našao se i na listi želja nekoliko velikih klubova. Najveće interesovanje pokazali su Manchester United te Manchester City, no nije isključena mogućnost da ga u svoje redove dovedu Chelsea, Real Madrid ili Barcelona.

"Ne mogu stoposto reći da ostaje u Interu, iako je jasno kako je sretan u momčadi i kako ga trener obožava. U ovom trenutku je Maicon fokusiran samo na preostale dvije utakmice sa Interom. Ima priliku za osvajanje velikih trofeja i ne želi to propustiti. U dobrom je raspoloženju, posebno nakon poziva selektora Dunge u reprezentaciju Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.