"Nismo iskoristili svoje šanse"

Trener Drine Mile Milanović:

"Nismo iskoristili svoje šanse"

D. Banović

Debi na premijerligaškoj sceni pred svojim navijačima fudbaleri Drine nisu obilježili pobjedom, kako su priželjkivali.

Borac je slavio trijumf sa 2:0. Novi premijerligaš je u prvom poluvremenu dobro parirao favorizovanim gostima, imali su domaći igrači i neke šanse, ali na kraju bodovi su otputovali u Banjaluku.

"Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi. Mi svoje šanse nismo iskoristili, a gosti svoje jesu i zasluženo su stigli do tri boda. Moji igrači u nastavku susreta nisu adekvatno parirali protivniku, posebno na sredini terena i to je bilo vidljivo. Žao mi je velikog broja naših navijača što nismo izborili neki povoljniji rezultat, ali Borac je u ovom trenutku kvalitetniji tim", rekao je trener Drine, Mile Milanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti