Ništa od Borca: Čudić pojačao Zemun

Saga oko dolaska veziste dobila epilog

Ništa od Borca: Čudić pojačao Zemun

D. Vejo

Dvadesetogodišnji vezista Banjalučanin, Miloš Čudić ipak neće ove zime pojačati redove banjalučkog Borca kako je to rukovodstvo pomenutog kluba u prethodnih nekoliko dana najavljivalo.

Naime, bivši omladinski reprezentativac Srbije u generaciji 1996. godište, odlazi na pozajmicu u beogradski Zemun.

U redove Beograđana, on stiže iz superligaša Rada, a kao pozajmljen fudbaler tokom jeseni je nastupao za ekipu Žarkova.

Cjelokupne pripreme na Kipru, Čudić je obavio sa sada već bivšim saigračima sa Banjice te će spreman dočekati početak Prve srbijanske lige.

Podsjetimo, čelnici Velikana iz Platonove jučer su najavili kako bi transfer Miloša Čudića danas trebao biti gotov, ali po svemu sudeći to se neće dogoditi.

Ovaj prelazni rok za banjalučki sastav je završen. U klub je stiglo osam imena, te će s postojećim igračkim kadrom crveno-plavi otvoriti proljećni dio prvenstva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije