Ništa od dolaska Bahtića u Čelik

Trebao na pregovore, ali...

Ništa od dolaska Bahtića u Čelik

Bivši omladinski reprezentativac Austrije Edin Bahtić, ipak, neće obući dres Čelika s čijim čelnicima je proteklih dana pregovarao.

Donedavni igrač austrijskog drugoligaša Kapfenberga je trebao sutra sjesti za stol sa rukovodstvom Čelika i dogovoriti uslove saradnje, međutim od dolaska na Bilino Polje na kraju neće biti ništa. 

Predsjednik zeničkog kluba Jasmin Memišević je izrazio žal što između Čelika i Bahtića neće doći do saradnje, ističući kako su u ovom trenutku za crno-crvene prioritet jedino domaći igrači. 

Zeničani su, po običaju, u ljetnom prijelaznom roku ostali bez gotovo svih igrača i pred stručnim štabom na čelu sa Kemalom Hafizovićem će biti težak zadatak do početka sezone. Za sada se u kontekstu dolazaka spominje jedino golman Salih Hinović, koji je karijeru ujedno počeo u Čeliku, a u prošlosti je još branio za Krivaju, Mladost, Zvijezdu i Rudar iz Kaknja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hinović bi trebao biti izbor broj jedan kada je u pitanju golmanska pozicija, s obzirom da su Zeničani ostali bez trojice golmana ovog ljeta. Ružić je prešao u Radnik, Bukvić u Mladost, dok je Dujković bez angažmana. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti