Ništa od dolaska Juanfrana u Barcelonu

Oglasio se predsjednik Deportiva

Ništa od dolaska Juanfrana u Barcelonu

Endin Čaušević

Nakon što je povredu zadobio Aleix Vidal čelnici Barcelone dobili su dozvolu od Fudbalskog saveza Španije da do kraja ovog mjeseca dovedu desnog beka.

U španskim medijima u posljednje vrijeme dosta se špekulisalo o tome da će Barcelona dovesti igrača Deportiva, Juanfrana. Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je transfer završen, te da se samo još čeka zvanična potvrda.

Ipak, čini se da od dolaska Juanfrana na Camp Nou neće biti ništa. Danas se oglasio predsjednik Deportiva, Tino Fernandez, koji je izjavio da Barcelona uopšte nije poslala ponudu za Juanfrana.

"Juanfran u Barceloni? Postoje male šanse da se to desi. Odgovorno vam kažem da nisam imao nikakav kontakt s Barcelonom u vezi Juanfrana", rekao je Fernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti