Ništa od dolaska trojice igrača Sarajeva u Čelik
Nemanja Anđušić će na kraju ipak ostati u Sarajevu i boriti se za veću minutažu kod Husrefa Musemića

Odlaskom Memiševića promijenila se situacija

Ništa od dolaska trojice igrača Sarajeva u Čelik

Jasmin Memišević prošle je sedmice podnio ostavku na sjednici Skupštine NK Čelik, a njegovu ostavku prihvatili su članovi kluba, te svoje povjerenje dali mandataru Damiru Bradarcu.

Odlaskom Memiševića, kako SportSport.ba saznaje, propala je i mogućnost dolaska trojice igrača Sarajeva na posudbu u Čelik. Bivši predsjednik Čelika dogovorio je s rukovodstvom Sarajeva da Nemanja Anđušić, Semir Smajlagić i Zoran Blagojević, dođu na posudbu na Bilino polje, s tim da bi Zeničani na kraju sezone imali pravo otkupa njihovih ugovora.

Ipak, kako Memišević više nije na čelu kluba, propala je i mogućnost dolaska trojice igrača, budući da još nije počeo prelazni rok, te da nisu potpisali još nikakve ugovore.

Tako će na kraju trojka iz Sarajeva morati svoju šansu za minutažu tražiti u drugom klubu ili će pokušati na pripremama Sarajeva pridobiti povjerenje trenera Husrefa Musemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predrag Papaz je jedini nogometaš koji je dosad i zvanično pojačao Čelik, a ovu informaciju nam je i potvrdio novi mandatar Damir Bradarac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi