Ništa od povratka Branislava Ružića u Čelik
Branislav Ružić je prošlu sezonu sjajno branio na Bilinom polju, te je svojim odbranama dao doprinos da Čelik opstane u Premijer ligi

Radnik ne želi da ga se odrekne

Ništa od povratka Branislava Ružića u Čelik · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: ...

Čelik na golu ima mladog reprezentativca Mateja Markovića, ali klub s Bilinog polja se želi osigurati sa još jednim sjajnim čuvarom mreže.

Nogometni klub Čelik u nastavku sezone ima za cilj opstati u Premijer ligi. Proteklih dana klub je angažovao nekoliko pojačanja, a novi investitori nastoje napraviti respektabilan tim, koji će na svakoj poziciji imati dva kvalitetna igrača.

Zeničani na golmanskoj poziciji imaju Mateja Markovića i Fikreta Karajbića, dvojicu mladih golmana, koji su ove sezone pokazali kvalitete, iako je Čelik ekipa s najviše primljenih golova u Premijer ligi.

Ipak rukovodstvo Čelika u nastavku sezone želi angažovati još jedno kvalitetno rješenje, a prvi izbor je bio Branislav Ružić, sadašnji golman Radnika, koji je prošle sezone sjajno branio za Čelik i dao veliki doprinos da klub opstane u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba saznaje Ružić je imao želju da se vrati na Bilino polje, međutim Radnik nije želio da ga pusti, iako je proteklu polusezonu bio rezerva Lučiću.

Ružić je u Radniku branio samo dvije utakmice, ali na kraju od njegovog prelaska u Čelik neće biti ništa, tako da se Zeničani moraju okrenuti drugim solucijama, kada je u pitanju golmanska pozicija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi