Ništa od transfera Rafinhe: Iz Barcelone otkrili kakvu grešku je Inter napravio

Ostaje na Camp Nou

Ništa od transfera Rafinhe: Iz Barcelone otkrili kakvu grešku je Inter napravio

Endin Čaušević

Rafinha je jedan od igrača koji je ponikao u redovima Barcelone, ali u prethodnim sezonama se nije baš naigrao u katalonskom klubu.

Ovog ljeta Brazilac se vratio s posudbe iz Intera gdje je igrao veoma dobro. Inter je želio otkupiti njegov ugovor, ali nije došlo do dogovora oko obeštećenja ovog igrača. Rafinha je sinoć igrao u meču Superkupa Španije za Barcelonu i nije tajna da je Inter obnovio interes za njega nakon što je propao transfer Luke Modrića.

Međutim, španski mediji prenose da Barcelona uopšte ne želi da pregovara s čelnicima Intera jer su razočarani što su im rekli da nemaju 35 miliona eura za Rafinhu, a onda su za Modrića nudili duplo više. Tehnički direktor Barce, Ariedo Braida, otkrio je da je Valverde odlučio da Rafinha ostane.

"Rafinha će gotovo sigurno ostati u Barceloni. On je fudbaler koji ima sjajne kvalitete i to je pokazao dosta puta. Prošle godine nije mnogo igrao zbog povrede koljena, ali Valverde je spreman da mu pruži dosta više šanse ove sezone", rekao je Braida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi