Ništa od Vierijevog odlaska u Blackburn

Bobo još bez kluba

Ništa od Vierijevog odlaska u Blackburn

Adnan Beganović

Nekada jedan od najboljih svjetskih napadača, Christian Vieri, neće pojačati redove engleskog premierligaša Blackburna.

Vieri je trebao nastupati u duelu Blackburna i Hajduka, no nije se pojavio u ekipi koja je istrčala na Poljud, a talijanski mediji navode da uopšte nije niti doputovao u Hrvatsku, te da je u vrijeme trajanja utakmice viđen na Sardiniji.

Iako od prelaska u Blackburn po svemu sudeći nema ništa, talijanski napadač još uvijek nije odustao od nastavka karijere i kako navode talijanski mediji učinit će sve da nađe novi klub.

U prošloj sezoni Vieri je nosio dres Atalante, a prije toga igrao je za Fiorentinu, Monako, Milan, Atletico Madrid, Inter, Lacio i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.