Nisu samo Zmajevi pobijedili u Lihtenštajnu

Navijači za svaku pohvalu

Nisu samo Zmajevi pobijedili u Lihtenštajnu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uspješno je apsolvirala gostovanje u Lihtenštajnu, baš kao i navijači Zmajeva.

Nećemo pretjerati ako kažemo da Bosna i Hercegovina ima jedne od najvjernijih i najboljih navijača u Evropi pa i u svijetu.

Nema tog gostovanja gdje su igrali Zmajevi, od Norveške, Irske, SAD do Portugala ili Francuske gdje naše fudbalere sa tribina nije bodrila armija navijača.

Tako je bilo i sinoć u Vaduzu. Na stadionu Rheinpark domaći su bili u debeloj manjini, a sa tribina je tokom cijelog susreta grmila podrška. Podrška pred kakvom je itekako lakše igrati.

Ovo je nakon susreta istakao i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić, koji se složio sa činjenicom kako njegova ekipa ima jedne od najboljih svjetskih navijača. Bez greške, bez incidenta.

Slikovita je bila situacija kada je jedan navijač u teren ubacio topovski udar. Kompletna tribina sa bh. navijačima je ostala i vikala "Napolje, napolje!". Potom su neodgovornog pojedinca predali redarima. Potez za pohvaliti. Navijači za pohvaliti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije