Nives Celzijus prošla kroz Bundesligu

I dresovi mogu biti sexi

Nives Celzijus prošla kroz Bundesligu

Adnan Beganović

Hrvatska starleta, žena fudbalera Karlsruhea Dine Drpića, Nives Celzijus, u Berlinu je snimila seriju provokativnih fotografija odjevena u dresove bundesligaških klubova.

Zanosna Nives ponovo je zagolicala maštu muškaraca, a na fotkama koje su objavljene na njenoj internet stranici nivescelsius.de pokazala je da i fudbalski dresovi itekako mogu biti sexi.

Nives je pozirala u provokativnim pozama, a bila je odjevena, ako se tako može reći, u dresove Bayerna, Hoffenheima, Borussije Dortmund, Kolna, Herthe, Schalkea i Stuttgarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.