Njegov tim je vodio, a onda je on za 13 minuta postigao dva autogola i postao tragičar
Sarr je pogađao svoju mrežu u 59. i 72. minuti

Ingolstadt je na bizaran način stigao do prve pobjede u novoj sezoni

Njegov tim je vodio, a onda je on za 13 minuta postigao dva autogola i postao tragičar

S. Pašalić

Nova sezona u njemačkoj 3. lige je već počela, a za vikend su odigrane utakmice 1. kola.

Ipak, način do kojeg je Ingolstadt stigao do pobjede je zaista nevjerovatan. Jena je povela u 56. minuti kada je Eckardt postigao gol za 1:0.

Samo tri minute kasnije Ingolstadt je stigao do izjednačenja nakon što je jedan igrač ovog tima ubacio loptu u šesnaesterac domaćih, a Marian Sarr je postigao autogol za 1:1.

U 72. minuti gosti su stigli do vodstva od 2:1, a nesretni Sarr je postigao još jedan autogol. Ponovo je lopta ubačena u šesnaesterac Jene, jedna igrač ovog tima je pokušao izbaciti loptu, ali je ona pogodila Sarra u glavu i odbila se u mrežu.

Da stvar bude još gora, Sarr je danas debitovao za svoj novi klub.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Boze sto se ismijah, covjek bas nije imo srece
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi