"Njihova pozicija na tabeli ne smije da nas zavara"

Tuzlaci optimistični pred nedjeljni susret

"Njihova pozicija na tabeli ne smije da nas zavara"

E. Dindić

Danas je u prostorijama Tuzla Cityja održana press-konferencija gdje su se prisutnim novinarima obratio pomoćni trener Đženis Ćosić.

“Igra se posljednje kolo i uvijek postoji doza opasnosti jer u zadnjoj utakmici, da li polusezone ili sezone vi uvijek trebate da pronađete dovoljno snage i energije da odigrate na vrhunskom nivou. Dolazi nam ekipa Radnika koja je posljednja na tabeli i samim tim  mi imamo ulogu favorita" rekao je Ćosić te dodao:

"Njihovih 11 bodova ne smije da nas zavara i mi moramo sto posto biti koncentrisani. Oni su nedavno promijenili trenera i dolaskom Velibora Đurića sigurno je da su pronašli neku novu energiju, ali ono najbitnije bolji odnos prema utakmicama. To su i pokazali u četiri utakmice koje su odigrali pod komandom novog šefa stručnog štaba, a najveći dokaz toga je pobjeda nad Veležom u tom periodu" završio je svoje izlaganje Ćosić. 

Utakmica između Tuzla Cityja i Radnika na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 15:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi