Mihaljević: Svlačionica je nešto posebno, ovo spada u najzdravije sredine u kojima sam bio

Lijepe riječi o kolektivu NK GOŠK

Mihaljević: Svlačionica je nešto posebno, ovo spada u najzdravije sredine u kojima sam bio

Samir Mlaćo

NK GOŠK je u Doboju imao 2:0, ali na kraju ipak poklekao.

Sloga je slavila 3:2 uz brojne zamjerke gostiju na suđenje Sabrije Topalovića, ali i nešto lošije reakcije odbrane GOŠK-a na čelu sa golmanom Adnanom Bobićem.

Ipak, Gabeljani žele do bodova već u narednom meču, a rival će biti FK Borac.

Pred ovaj meč govorio je iskusni ofanzivac Filip Mihaljević (31).

Pohvalio je za početak Premijer ligu.

Oglasi

"Velika je čast ponovno zaigrati u Premijer ligi BiH. Liga je u proteklim godinama znatno napredovala i postala puno konkurentnija. S obzirom na moje međunarodno iskustvo, mogu reći da se radi o vrlo kvalitetnom takmičenju".

Pohvalio je atmosferu u svlačionici svog kluba.

"Atmosfera u svlačionici NK GOŠK-a je zaista nešto posebno. U nogometu sam 13 godina i mogu reći da ovo spada u najzdravije okoline u kojima sam bio. Tim je zaista ujedinjen, svi radimo zajedno, zajedno gubimo, zajedno pobjeđujemo. Osjećam se kao da sam dio porodice ovdje.

Želim pohvaliti stručni štab, odnosno Upravu, jer su odradili veliki posao u samom dovođenju igrača".

Nada se pozitivnom rezultatu protiv Banjalučana. Iz meča u meč igra sve bolje, što sigurno raduje stručni štab.

Oglasi

"Hvala na komplimentu. Kao profesionalac, stvarno se trudim dati svoj maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici. Užitak je biti dio GOŠK-a, dio ekipe predvođene trenerom Ćorićem.

Što se tiče Borca, znamo da nas čeka izazovna utakmica. No, vjerujem u naš tim i vjerujem da ćemo dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. To je ono što od nas očekuju i vjerujem da mi to možemo postići", jasan je bio Mihaljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč GOŠK - Borac igra se u nedjelju od 15 sati.

Susret će biti u direktnom prenosu na TV Arena, a centru će biti Admir Musić iz Sarajeva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi