NK Ingram Duboki Potok na terenu mogu pozavidjeti mnogi bh. klubovi

Travnjak u odličnom stanju

NK Ingram Duboki Potok na terenu mogu pozavidjeti mnogi bh. klubovi

Infrastruktura nastavlja biti rak rana bh. fudbala. A travnjaci, pogotovo. Nismo jednom gledali utakmicu koja je zbog terena - negledljiva.

Ni Premijer liga BiH nije imuna na loše, neravne, raskvašene i razrovane terene koji direktno utiču na brzinu i kvalitet fudbalske predstave.

U nižim rangovima situacija je gotovo po pravilu još gora, a tereni nekada znaju djelovati kao da niko o njima već dugo ne vodi brigu.

Srećom, tu su i klubovi koji u okviru svojih mogućnosti rade sve da travnjake svojih stadiona drže u dobrom stanju.

Spustimo li se još koji rang, skroz do četvrtog, naćićemo primjer NK Ingram Duboki Potok.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klub iz sela nadomak Srebrenika čini sve da svoj mali stadion "Bijelo Polje" drži u što boljem stanju.

Tako je i prekid sezone u 1. ligi NS TK godio travnjaku stadiona u Dubokom Potoku, a odgovorni su se pobrinuli da on danas izgleda odlično. Šta više, mnogi iz viših rangova mogu pozavidjeti NK Ingram na njegovom terenu...

Top Komentari

jc999
Ljudi mi brkamo pojam dobar travnjak za nogometni teren od dobre livade... Za taj "besprijekoran" travnjak je potrebna jedna utakmica uz kišu i to će bit blato do koljena... U tom je naš problem što mislimo da je to odlično, ali je to daleko od nogometnog terena
11 0
amr192837
mogu se igrat lagano utakmice baraza na njemu!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi