NK Jedinstvo i Arnes Bešić raskinuli saradnju

NK Jedinstvo i Arnes Bešić raskinuli saradnju

Nakon skoro dvije godine provedene u Jedinstvu, 23-godišnji Arnes Bešić sporazumno je raskinuo saradnju sa liderom Prve lige Federacije BiH.

Bešić je tako postao slobodan igrač, a igračima i stručnom štabu je poželio da do kraja sezone izbore plasman u Premijer ligu BiH.

"Čast mi je bila igrati za Jedinstvo, a moj odlazak nije toliko bitan, koliko je bitno da ekipa pobjeđuje i ide ka svom cilju. Ja ekipi na čelu sa trenerom Ervinom Smajilagićem, želim sve najbolje u nastavku sezone i vjerujem da će ostvariti zacrtani cilj. Također, ovom prilikom se zahvaljujem vjernim navijačima koji su uvijek bili uz mene i uz svoj klub", izjavio je Bešić za SportSport.ba.

U dosadašnjem dijelu prvenstva, Bešić je u crveno-bijelom dresu odigrao 15 utakmica i pritom postigao tri gola, te upisao pet asistencija.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.