NK Jedinstvo imenovao novog trenera

Damir Beća u Bihaću

NK Jedinstvo imenovao novog trenera

E. Škorić

Sarajlija Damir Beća novi je trener Nogometnog kluba Jedinstvo iz Bihaća.

Beća je posljednji angažman imao u Metallegheu iz Jajca, a nakon toga je bio bez angažmana, sve do danas kada je stigao na klupu Jedinstva.

U sezoni 2015/2016 Damir Beća je predvodio FK Goražde, dok je u sezoni 2016/2017 sjedio na klupi HNK Čapljina kao šef stručnog štaba, a nakon toga u sezoni 2018/2019 je bio šef stručnog štaba FK Radnik Hadžići.

Jedinstvo je trenutno četvrti tim Prve lige FBiH sa 10 bodova, a u narednom kolu gostovat će u Travniku i bit će to prilika za Beću da debituje u novoj ekipi.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BBB25
ФК Металлегхе Бихаћ
0 3
Bula11
Kakve budale su ovi iz Bihaca majko moja
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi