NK Jedinstvo: Trener GOŠK-a ne govori istinu

Treće polivrijeme

NK Jedinstvo: Trener GOŠK-a ne govori istinu

Adnan Beganović

Povodom izjave Faruka Kulovića, šefa stručnog štaba GOŠK-a iz Gabele, da su njegovi igrači fizički napadnuti od strane Nogometnog kluba Jedinstvo, te da su čekali dolazak specijalne policije, da bi izašli na drugo poluvrijeme utakmice Jedinstvo – GOŠK, klub iz Bihaća oglašava se javnosti.

"Sramotno je da jedan sportski pedagog, koji treba biti uzor i primjer svojim igračima može izjaviti neistine koje su se desile na stadionu Pod borićima u Bihaću. Naime, u poluvremenu utakmice nije se desio fizički konflikt, jer su na stadionu bili pripadnici medicinskog osoblja od kojih nije zatražene bilo kakva medicinska intervencije.

Također napominjemo da su utakmicu osiguravali pripadnici osiguranja i policije, te da su gosti iz Gabele izašli bez problema na teren, a ne kako Kulović navodi uz prisustvo specijalne policije. Dakle, specijalna policija nije bila na stadionu, niti je bilo potrebe za intervenciju iste. Što više, na kraju utakmice objektivna bihaćka publika, velikim aplauzom pozdravila je igrača i stručni štab GOŠK-a. Na kraju, zaista ne znamo šta je to trebalo Faruku Kuloviću da iznosi ovakve neistine i laži na račun kluba koji postoji blizu 100 godina", navodi se u saopštenju NK Jedinstvo.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.