NK Posušje ostao bez funkcionera
Nogometaši sa "Mokrog doca" u teškoj situaciji

„Frka“ na prekinutoj Skupštini

NK Posušje ostao bez funkcionera

Upravni odbor Nogometnog kluba Posušje, predvođen predsjednikom Antom Bošnjakom, podnio je ostavke, te je tim sa „Mokrog doca“ ostao bez kompletnog rukovodstva.

Na sjednici Skupštine NK Posušje, Bošnjak i njegovi dosadašnji suradnici odstupili su sa funkcija, naglasivši, kako „više ne mogu trpjeti optužbe da su glavni krivci za lošu situaciju u klubu, te da svoje funkcije prepuštaju drugima koji misle da mogu raditi bolje“...

Inače, sjednica je održana u izuzetno „ratobrnoj“ komunikaciji, pa je i prekinuta nakon više od dva sata zasjedanja, ili bolje reći, svađe?!

Na koncu situaciju je donekle umirio Petar Polić, načelnik Općine Posušje koji će sa Živkom Budimirom, Matom Markotom, Zdravkom Polićem i Ivanom Mandurićem do nastavka prekinute sjednice Skupštine napraviti prijedlog sa imena novih čelnika kluba.

Prekinuta sjednica Skupštine trebala bi biti nastavljena u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.