Nogometaši Čelika nastavili s pripremama za duel protiv Mladosti
Zeničani su nakon tri dana pauze nastavili s treninzima i pripremama za nastavak Premijer lige, gdje će u narednom kolu na Bilinom polju dočekati ekipu Mladosti

Zeničani na proljeće igraju sjajno

Nogometaši Čelika nastavili s pripremama za duel protiv Mladosti

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon tri dana pauze, koliko su dobili od trenera Cihata Arslana, koji je i sam bio na mini odmoru u Turskoj, danas su odradili trening na Kamberovića polju.

Zeničani su odustali od odlaska u Međugorje, te će ove mini pripreme iskoristiti da se u Zenici što bolje pripreme za nastavak Premijer lige, gdje žele nastaviti s dobrim igrama.
Zeničani će sutra i prekosutra raditi dva puta dnevno, pokušat će još više zbližiti igrače, te popraviti ionako dobru atmosferu. Medicinska služba učinit će sve da sve igrače osposobe za narednu utakmicu.

Danas je trening zbog povrede ramena propustio Dedić, dok je Vrhovac na okupljanju mlade reprezentacije BiH. Jamak, Miletić, Hodžić i Lelić danas su trčali okolo, jer imaju povrede nakon utakmice protiv Slobode, ali oni će svi biti spremni za narednu utakmicu.

U administraciji kluba čine sve da završe registraciju i dozvolu za Amita Guluzadea, koji bi protiv Mladosti mogao upisati i debi u crno-crvenom dresu. Ovaj nogometaš pojačat će ekipu u veznoj liniji i svakako da će onda stručni štab imati dodatnu širinu u rosteru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani nemaj probleme s kartoniranim igračima, tako da bi protiv Mladosti u narednom kolu mogli računati na sve raspoložive snage, što će svakako na muke oko određivanja sastava staviti stručni štab, koji će po prvi puta u sezoni imati sve igrače na raspolaganju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Napred likče
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi