Nogometaši i stručni štab Slobode nagrađeni nakon Bratstva

Isplaćena plata i premije za prolaz u Kupu

Nogometaši i stručni štab Slobode nagrađeni nakon Bratstva

Samir Mlaćo

Pobjedom u Gračanici nad Bratstvom (2:1), nogometaši Slobode izborili u plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Tuzlaci su gubili, ali se uspjeli vratiti i na kraju slaviti pobjedu te prolaz dalje. Kako prenosi službena stranica tima sa Tušnja, nakon meča nogometaši Slobode i stručni štab imali su razlog više za slavlje s obzirom da im je isplaćena plata i premija za prolazak u narednu fazu Kupa BiH.

To će sigurno biti motiv više Tuzlacima da i u subotu u Bijeljini protiv Radnika pokušaju doći do pozitivnog rezultata, te prijeko potrebnih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda se nakon 12 odigranih kola nalazi na 11. mjestu sa samo devet osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi