Nogometaši Olimpika protiv TOŠK-a sa crnim florom na rukavu

Na ovaj način će odati počast ubijenim policijacima Šehoviću i Vujinoviću

Nogometaši Olimpika protiv TOŠK-a sa crnim florom na rukavu

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Olimpika u nedjelje je gostovanje TOŠK-u iz Tešnja.

 Težak je to ispit za Sarajlije koje vjeruju da ipak mogu do važna tri boda s kojima bi ostali u utrci za prvo mjesto, odnosno plasman u Premijer ligu.

U sklopu priprema za nedjeljni meč U FK Olimpik donijeli su odluku da u nedjelju meču nose crni fol na rukavu, te će tako sarajevski tim odati počast jutros ubijenim policajcima Adisu Šehoviću i Davoru Vujinoviću. Šehović i Vujinović su nastradali u obračunu sa automafijom u sarajevskom naselju Alipašino polje.

"FK Olimpik izražava duboko saučešće porodicama i kolegama ubijenih policajaca Adisu Šehoviću i Davoru Vujinoviću, koji su izgubili život štiteći živote i imovinu građana Kantona Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

S obzirom na to da su obojica preminulih pripadnici PU Novi Grad sa kojom naš klub usko sarađuje, fudbaleri seniorskog tima će na prvenstvenoj utakmici proti TOŠK-a , koja se igra u nedjelju, nositi crni flor na rukavu te na taj način odati počast Adisu i Davoru", istakli su iz kluba sa Otoke na svojoj zvaničnoj stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi