Nova dva imena na Tušnju?

Sloboda dovodi Terzića i Mijića

Nova dva imena na Tušnju? · Saznajemo

E. Škorić

Fudbalski klub Sloboda najvjerovatnije će dobiti dvojicu novih članova, a hoće li biti pojačanja ili samo prinove, pokazat će vrijeme.

U redove Slobode, kako saznaje SportSport.ba, dolaze Borislav Terzić (26) i Miloš Mijić (28).

Terzić je desni bek, a zanimljivo da u Slobodu dolazi iz Javora, kojeg trenira bivši trener Tuzlaka Vlado Jagodić. On je u Super ligi Srbije ove sezone sakupio 18 nastupa, a u karijeri je još igrao za Voždovac, Radnički 1923, Slobodu Užice, Zemun i Donji Srem, a imao je 2013. godine i angažman u Gruziji.

Mijić je veznjak koji je igrao u Radniku iz Surdulice, za koji je ove sezone zabio jedan pogodak na 10 mečeva u prvenstvu Srbije.

Kao i Terzić, može da igra na više pozicija, a također iza sebe ima bogatu karijeru u Srbiji, dok je jedno vrijeme proveo i u slovenačkim Domžalama. Ako ne bude nepredviđenih problema, Sloboda će tako dobiti nova dva igrača za nastavak sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kai Kaii
hoce Sloboda da ispadne opet dovode trecu klasu igraca iz Srbije
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi