Nova pobjeda Seville u sjeni teške povrede Reguilona

La Liga

Nova pobjeda Seville u sjeni teške povrede Reguilona

E. Škorić
Teme:

Sevilla je u drugom kolu španske La Lige gostovala Granadi i slavila je s minimalnih 1:0.

Nakon pobjede u gostima kod Espanyola (2:0), Sevilla je još jednom slavila bez primljenog gola i sa šest bodova sada je lider na tabeli.

Andalužani su pokazali više od domaćina i zasluženo odnose sva tri boda, a jedini pogodak postigao je Jordan u 52. minuti nakon kontre gostiju.

Ipak, pobjedu je zasjenila čini se teža povreda mladog beka Reguilona, koji je stigao na posudbu ovog ljeta iz Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sevilla u sljedećem kolu dočekuje Celtu i ima priliku da nastavi niz, dok će Granada u goste Espanyolu u želju da osvoji još neki bod. Za sada nakon dva kola ima samo bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti