Nova ponuda PSG-a za Kaku

Da li će Brazilac napustiti Madrid?

Nova ponuda PSG-a za Kaku

Francuski prvoligaš i trenutni lider francuskog prvenstva PSG, poslao je novu ponudu Realu za brazilskog fudbalera Kaku.

Tim sa Parka Prinčeva ponudio je 25 miliona eura, za nekada najboljeg igrača svijeta, a Kraljevski klub navodno traži nešto više od 27 miliona. Kaka će razmotriti opciju prelaska u PSG, obzirom da nije u prvom planu kod Josea Mourinha, a u Parizu je njegov dobar prijatelj i sadašnji sportski dikrekot PSG-a Leonardo i trener Carlo Ancelotti, koji ga je trenirao u Milanu.

Brazilac je ove sezone odigrao 21 meč za Real, postigavši četiri gola, uz sedam asistencija, a većnom je ulazio sa klupe. Već duže vremena se spominje njegov mogući prelazak u Pariz, a ostaje da vidimo da li će Real do kraja januarskog prelaznog roka odlučiti da proda Brazilca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.