Nova povreda Rosickog

Nova povreda Rosickog

Tomas Rosicky baš nema sreće. Nakon što se na teren vratio nakon 18 mjeseci pauze, uslijedila je nova povreda. Nova povreda će češkog playmakera sa terena odvojiti najmanje šest sedmica, što znači da će propustiti uvodnih pet mečeva Premiershipa, te prvo kolo grupne faze Lige prvaka.

Rosicky je na pripremnim mečevima pokazao solidnu formu nakon oporavka od teške povrede zbog koje nije igrao 18 mjeseci, ali euforija je kratko trajala. Arsenal u posljednjih godinu dana ima velikih problema sa povredama igrača, tako se tek oporavio Eduardo Da Silva, a zbog povrede naredna dva mjeseca neće igrati ni Samir Nasri. 

Dodamo li tome sve učestalije priče o odlasku Cesca Fabregasa sa Emiratesa, onda ne treba ni sumnjati da se Arsene Wnger nalazi u teškoj situaciji. Ipak, Francuz, bar zasad, ne pokazije znakove nervoze, nego samouvjereno najavljuje borbu za naslov.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.