Nova suspenzija za Edisa Mulalića
Treneru Mladosti iz Doboja kod Kaknja kazna od 1000 KM i mjesec dana suspenzije

Disciplinska komisija N/FSBiH ponovo kaznila trenera Mladosti

Nova suspenzija za Edisa Mulalića

Trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić je zaradio isključenje na utakmici prošlog kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega.

Susret je završen rezultatom 0:0, a Mulalić je isključen u samom finišu zbog, kako kako stoji u zvaničnom izvještaju, vrijeđanja i psovanja glavnom sudiji Draganu Petroviću.

Osim toga, navedeno je i da je Mulalić prilikom napuštanja terena namjerno nagazio stopalo četvrtog sudije Grbića.

Zbog dešavanja na utakmici protiv Širokog Brijega Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH je odlučila kazniti Edisa Mulalića sa 1.000 KM, ali i zabranom vođenja ekipe Mladosti u trajanju od 30 dana, dakle do 29.12.2017. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače ovo je već drugi put da Disciplinska komisija N/FSBiH sankcioniše Edisa Mulalića na identičan način, u ovoj sezoni Premijer lige BiH, s obzirom da je i nakon susreta Mladosti i Zrinjskog bh. stručnjak kažnjen sa 1000 KM i zabranom vođenja ekipe u trajanju od 30 dana.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije