Nova tragedija: U snu preminuo mladi francuski fudbaler
Tragedija za tragedijom u svijetu fudbala

U noći sa četvrtka na petak

Nova tragedija: U snu preminuo mladi francuski fudbaler

Midhat Šljivak
Teme:

Samo pet dana nakon smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija fudbalski svijet je potresla još jedna tragedija. Ovog puta crni oblaci tuge nadvili su se nad Francuskom gdje je došlo do smrti još jednog fudbalera.

Mladi fudbaler Toursa Thomas Rodriguez (18) preminuo je u noći sa četvrtka na petak i to na identičan način kao i Astori, od srčanog zastoja.

Nesretni fudbaler je tek počeo igrati za prvi tim. Odigrao je svega nekoliko utakmica za ovog drugoligaša, ali nažalost njegova karijera je prerano okončana.

Zbog prerane smrti Rodrigueza odgođena je večerašnja utakmica Ligue 2 između Toursa i Valenncienesa, a sve utakmice u Francuskoj počeće minutom šutnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi