"Novac nas ne zanima, Cisse ostaje u klubu"

Trener Freiburga poručio Wolfsburgu

"Novac nas ne zanima, Cisse ostaje u klubu"

Edmir Škorić

Samo dan nakon što su mediji objavili interes Wolfsburga za napadačem Papiss Demba Cisseom (25), oglasili su se iz Freiburga i to sa jasnom porukom: "novac nas ne zanima, želimo zadržati Cissea".

Senegalac je u prvih 17 utakmica Bundeslige postigao 13 golova i drugi je strijelac lige, pa stoga i ne čudi veliko interesovanje drugih klubova. Žele ga engleski Fulham i Birmingham, a spominjao se i kao zamjena za našeg reprezentativca Edina Džeku u Wolfsburgu.

"Unutar kluba smo se obvezali da nam je nebitno bilo kakvo interesovanje za Papissa Dembu Cissea. Nije bitno koliko novca nam može biti ponuđeno, Cisse ostaje igrač Freiburga", kazao je trener Freiburga Robin Dutt za spox.com portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.