Stoper bordo tima

Novaković: Derbi je za nas posebna utakmica

Defanzivac Sarajeva Saša Novaković najavio je predstojeći derbi koji se igra na Koševu.

"Na mini pripremama u Čitluku smo vrijedno radili i dobro smo se spremili za derbi. Imamo još vremena da usavršimo neke stvari i vjerujem da ćemo u narednu utakmicu ući 100% spremni", rekao je Novaković, te nastavio:

"Derbi je nešto posebno za Sarajevo i za sve navijače Sarajeva. Znamo šta znači ta utakmica i maksimalno ćemo se potruditi da osvojimo tri boda i obradujemo navijače".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ako dođemo do pobjede napravit ćemo veliki iskorak i možda se umiješati u borbu i za prvo mjesto. U ovim utakmicama se igra sa 200% snage, a po meni u derbiju nema favorita".

Meč Sarajeva i Željezničara igra se u nedjelju u okviru 12. kola Premijer lige s početkom od 15 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi