Novaković: Idemo u drugi krug

Optimizam najboljeg slovenačkog igrača

Novaković: Idemo u drugi krug

Reprezentativac Slovenije i napadač Kolna, Milivoje Novaković, nakon oporavkaod povrede ponovo je onaj stari. U duelu sa Novim Zelandom Novaković je bio strijelac i najavio dobar nastup na SP.

„Prije svega moram da zahvalim našem medicinskom timu, koji su svaku dan radili na terapijama. Radili smo dan-noć i sada sam, hvala Bogu, spreman za nastup. Nisam još potpuno spreman, ali je mnogo bolje, ne tražim nikakvo opravdanje“, kaže Novaković i najavljuje prolazak u drugi krug na Svjetskom prvenstvu.

„Već smo dokazali da smo jak kolektiv. Tačno je da bez timske podrške ne bi napravili ovo što smo napravili. Najbitnije je da ostanemo svi zdravi. Važno da je tim pobjeđuje zbog samopouzdanja u ekipi. Naš cilj je drugi krug i pokušaćemo da to i ostvarimo“, kaže Novaković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.