Novaković pojačao Zvijezdu, stiže još provjerenih fudbalera

Mladi Bijelić i Isanović potpisali ugovore

Novaković pojačao Zvijezdu, stiže još provjerenih fudbalera

A. Beganović

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca od 18. juna nalaze se u trenažnom procesu, a agilna Uprava ovog kluba počela je slagati igračku križaljku za narednu sezonu.

Nakon što se klub zahvalio na saradnji šestorici iskusnih fudbalera jučer je na Banja Ilidžu stiglo i prvo istinsko pojačanje.

Naime, ugovor na godinu plus godinu sa Zvijezdom je potpisao Borko Novaković koji u Gradačac stiže na insistiranje novog šefa stručnog štaba Vladimira Gaćinovića, koji je u Leotaru sarađivao sa ovim igračem.

Međutim, to nije sve. Danas su petogodišnje profesionalne ugovore za Zvijezdom potpisali i juniori ovog kluba, Dušan Bijelić i Samir Isanović.

Već sutra na Banja Ilidžu bi moglo stići još jedno pojačanje, a u ponedjeljak se očekuje dolazak dva istinska pojačanja u veznom redu i napadu. Pokušali smo saznati o kojim igračima je riječ, ali iz Zvijezde ne žele ništa govoriti dok se posao ne kompletira.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.