Novi broj tjednika „Info BET-Live“

Novi broj tjednika „Info BET-Live“

Sponzorski tekst
Teme:

Novi broj tjednika „Info BET-Live“ u prodaji je od ponedjeljka, 22. ožujka. U novom broju, uz ostalo, donosi:

- Euroliga
Završilo je natjecanja po grupama, završio je Top 16, ostalo je osam najboljih košarkaških momčadi Europe od kojih će četiri putovati na Final Four u Parizu. Osim Eurolige, čitajte i o Eurokupu, te Eurochallengeu…

- Rukomet
Šesnaest najboljih ekipa Europe preostalo je u rukometnoj Ligi prvaka. Čekaju nas dvoboji osmine finala. Tko će dalje, Zagreb ili Barcelona, Valladolid ili Rhein-Neckar, Ademar Leon ili Čehovski medvjedi…?

- Nogomet

Red je da malo odmorimo od Lige prvaka. Na rasporedu su nova kola nacionalnih liga širom Europe, a u mnogim državama igraju se dva kola. Prvak se još ne zna niti u jednoj od liga petice, a finiš tih liga dugo nije bio napetiji i neizvjesniji.

Uvijek korak ispred najboljih –
Sportska kladionica „BET-Live“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.