Novi cjenovnik objava saopštenja za sportske kolektive

Popusti na komercijalne cijene do 75%

Novi cjenovnik objava saopštenja za sportske kolektive

SportSport.ba

Uz oko 170.000 redovnih čitalaca iz Bosne i Hercegovine u mjesecu novembru, direktno zainteresovanih za sportska dešavanja u našoj zemlji portal SportSport.ba vodeći je sportski medij u našoj zemlji i idealan kanal za sportske klubove, udruženja, saveze i sportiste koji svoju poruku žele predstaviti sportskoj javnosti u našoj zemlji.

Portal SportSport.ba i ranije omogućavao je komercijalnim klijentima da svoje poruke pošalju putem sponzorisanih članaka po cijeni od 200 KM +pdv, a u 2015. godini tu priliku pružićemo i svim sportskim kolektivima i sportašima i to uz znatne popuste i po popularnim cijenama.

Uz želju da sportskim kolektivima obraćanje javnosti učinimo što dustupnijim odlučili smo odobriti popust od čak 75%. Tako će objava saopštenja za javnost za sportiste, sportske klubove i saveze u narednom periodu koštati 50 KM +pdv, dok će za navijačka udruženja i udruženja simpatizera klubova popust iznositi 50%, tačnije cijena objave je 100 KM +pdv.

Video snimak razgovora ili press konferencije koja se na portalu SportSport.ba želi prikazati u cjelosti naplaćuje se dodatno i to 100-200 KM + pdv u zavisnosti od obima posla.

Uređivački kolegij portala SportSport.ba svakako zadržava pravo da saopštenja koja se smatraju ključnim objavi i gratis.

Idealan kanal za obraćanje sportskoj publici

Želite li objaviti izvještaj pisan iz vlastitog ugla sa takmičenja na kojem ste ostvarili povoljan rezultat? Želite pozvati polaznike da se priključe vašoj školi sporta? Želite se obratiti javnosti otvorenim pismom? 

Portal SportSport.ba pravi je medij za doseg u sportskoj javnosti u Bosni i Hercegovini, a to je potrvdilo i posljednje Gemius Audience istraživanje prema kojem naš portal ima više nego duplo više stvarnih korisnika od prvog konkurenta.

1. SportSport.ba - 169.200 stvarnih korisnika u BiH (14.954.367 prikazanih stranica u BiH)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

2. Sport.ba - 68.806 stvarnih korisnika u BiH (1.825.677 prikazanih stranica u BiH)

3. Scsport.ba - 46.643 stvarnih korisnika u BiH (1.951.267 prikazanih stranica u BiH)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.