Novi dres Chelseaja, Auxerrea, PSG-a...
Auxerre u novoj sezoni s novim dresovima

Novi dres Chelseaja, Auxerrea, PSG-a...

Edmir Škorić
Teme:

U sezoni 2011/12 pojedini evropski klubovi igrat će u nešto izmijenjenoj garnituri dresova, bar kada su u pitanju gostujući dresovi.

Tako je nedavno Barcelona predstavila nove dresove, procurile su i slike novog gostujućeg dresa londonskog Chelseaja, novu garnituru dresova za utakmice na strani ima i francuski Auxerre, njemački Eintracht iz Frankfurta, PSV Eindhoven...

U novim domaćim dresovima igrat će PSG, Hull City, Norwich... Pogledajte galeriju novih dresova u nekoliko klubova, pa sami procijenite koji dresovi su po vama najljepši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.