Novi imidž Argentinca: Icardi ili Justin Bieber?
Foto: EPA

Navijačima Intera se baš i ne dopada njegova nova frizura

Novi imidž Argentinca: Icardi ili Justin Bieber?

Sjajni, a ponekad i kontroverzni napadač Intera je odlučio promijeniti imidž i ofarbati kosu u plavo. Fotografija Icardija s novom frizurom objavljena je na zvaničnom Twitter profilu Intera, te je ubrzo izazvala burne reakcije.

Naime, sudeći po komentarima, nova Icardijeva frizura nije naišla na najbolji prijem kod navijača Intera, a mnogi ga već porede s mega popularnim kanadskim pop pjevačem Justinom Bieberom.

Mora se priznati da sada postoje određene sličnosti između Icardija i Biebera, ali ono što je navijačima Intera puno važnije od nove frizure njihovog napadača jeste da on, za sada, igra odlično. Mauro Icardi je, naime, u prva tri kola nove sezone Serije A već uspio postići pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi