Novi Pazar traži prvu pobjedu

Jelen Superliga

Novi Pazar traži prvu pobjedu

Fudbaleri Novog Pazara dočekaće u subotu Spartak iz Subotice u utakmici 4. kola srbijanske Jelen Super lige.

Novi Pazar još je uvijek bez pobjede u premijernom razredu srbijanskog fudbala, nakon što su u prva tri kola pretrpili isto toliko poraza, uz gol-razliku od 0:11.

"Subotičani imaju homogen sastav, njihovi igrači dugo igraju zajedno i nije bilo mnogo promjena ni tokom posljednjeg prelaznog roka. Mislim da posebnu pažnju treba posvetiti Vladimiru Torbici, koji je jedan od najboljih veznih fudbalera u Srbiji. Ipak, očekujem da uz maksimalno angažovanje i podršku sa tribina možemo do prve pobjede u Superligi", rekao je fudbaler Novog Pazara Dragan Šarac za B92.

Novopazarce će sa klupe predvoditi pomoćni trener Izet Ljajić, pošto zbog spora izmedju kluba i bivšeg trenera Mihajla Ivanovića, novoimenovani šef stručnog štaba Nenad Milovanović nema pravo na to.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti