Novi početak za bivšeg dragulja Sarajeva: Nedim Hadžić našao klub?
Foto: FK Sarajevo

Nakon epizode u Portugalu

Novi početak za bivšeg dragulja Sarajeva: Nedim Hadžić našao klub?

Nedim Hadžić dugo je važio za jednog od najvećih talenata u BiH. Iz godine u godinu ovaj bivši član FK Sarajevo je 'rešetao' protivničke mreže u omladinskoj ligi, ugledni Guardian ga je uvrstio na listu od 60 bisera svjetskog nogometa, ali njegova karijera se, barem dosad, nije razvila željenim tokom.

Tome su uveliko kumovale i povrede zbog kojih je Hadžić nakon svega pola godine okončao epizodu u Leixoesu, a priliku da oživi karijeru ovaj bivši juniorski reprezentativac BiH mogao bi dobiti u - Švedskoj.

Hadžićevi zastupnici su već neko vrijeme u kontaktu s čelnicima drugoligaša Trelleborgsa, a informaciju o interesu ovog kluba prenijeli su i tamošnji mediji, navodeći kako bi u narednim danima trebalo doći do dogovora između dvije strane.

Hadžić je nedavno izjavio da transfer u Portugal nije bio najbolja opcija za njega, glede minutaže, ali da nije imao izbora jer u vremenu kada je on igrao u Sarajevu mladi igrači nisu dobijali šansu kao danas. No, svejedno, epizodu koja je danas iza njega gleda kao školu, iz svega je izašao zreliji i pametniji.

Za prvi tim Sarajeva u prošlosti je, podsjetimo, odigrao 10 zvaničnih utakmica uz dva postignuta pogotka.

Top Komentari

Joks
Sam pao sam se ubio... da je jedini ! :(
0 1
Adnanos
Otici cu me reci koju rijec kad nam dodje u Trelleborg.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi