Novi poraz Volge, Ahmetoviću poluvrijeme
Ahmetoviću 45 minuta

Ruska Premier liga

Novi poraz Volge, Ahmetoviću poluvrijeme

Volga Novgorod nanizala je i četvrti uzastopni poraz. Na svom teresu su poraženi od Anžija sa 2:1. Mersudin Ahmetović, naš internacionalac odigrao je prvo poluvrijeme.

Dobro je krenulo po Volgu. Aleksandr Shulenin je doveo u prednost domaće u 28. minuti. Taj rezultat je ostao do odlaska na odmor.

Početkom drugog poluvremena iz igre je izašao Ahmetović, a zamijenio ga je Maksim Zyuzin. Jan Holenda, češki napadač, nakon deset minuta igre u drugom dijelu poravnava rezultat.

Shamil Lakhiyalov u 67. minuti pogađa mrežu Volge i donosi velika tri boda Anžiju.Ranije su odigrane dvije utakmice osmog kola ruske Premier lige. Tomsk i Samara su podijelili bodove (1:1), dok je Kuban savladao Terek na svom terenu (2:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti