Novi potpis u Olimpiku

Produžena saradnja s defanzivcem

Novi potpis u Olimpiku

Defanzivac Muamer Adžem nosit će dres Olimpika i naredne sezone, potvrđeno je na klupskoj stranici.

Adžem se Olimpiku pridružio krajem januara, no zbog situacije s koronavirusom i prijevremenog prekida sezone za sarajevski klub je odigrao tek jednu utakmicu.

Ipak, u klubu su procijenili da im Adžem može pomoći sada kada su ponovo premijerligašu i između dvije strane dogovoreno je produženje saradnje. Već danas Adžem je trenirao sa ekipom na Vlašiću.

"Dao sam riječ ljudima iz Olimpika koji su bili korektni prema meni od samog dolaska u klub tokom zime, pa nije ni bilo govora o tome da promijenim mišljenje. Olimpik je jedna zdrava sredina i drago mi je da sam tu", poručio je Adžem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nego što je došao u Olimpik, Adžem je, podsjetimo, igrao za Goražde, Zvijezdu i Slobodu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi