Novi problemi za Inter: Kraj sezone za Gargana i Nagatoma

Novi problemi za Inter: Kraj sezone za Gargana i Nagatoma

Midhat Šljivak

Loša sezona po milanski Inter nastavljena je i prethodnog vikenda kada su Nerrazurri poraženi na neutralnom terenu u Trstu od Cagliarija rezultatom 2:0.

Pored toga što su ostali bez bodova, Inter je izgubio i dva standardna prvotimca u ovoj utakmici. Kako su saopštili iz milanskog kluba, Yuto Nagatomo i Walter Gargano će zbog povreda propustiti ostatak sezone u Seriji A. Japanski fudbaler Nagatomo je pokidao meniskus lijevog koljena, dok je Čileanac Gargano povrijedio lijevi butni mišić, te je za njih ova sezona gotova.

Trener Intera Andrea Stramaccioni je sada ostao praktički bez pola ekipe, jer su ranije zbog povreda sezonu završili napadači Diego Milito i Rodrigo Palazio.

Inter trenutno zauzima sedmo mjesto na tabeli italijanskog prvenstva, a u posljednjih pet utakmica doživjeli su četiri poraza.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti