Novi problemi za Papeta: Zakarić pod znakom pitanja

Fudbaler Širokog Brijega povrijeđen

Novi problemi za Papeta: Zakarić pod znakom pitanja

Najbolji fudbaleri Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u "Zmajevom gnijezdu" pred vjerovatno odlučujuće utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.  

Pobjeda protiv Velsa nameće se kao imperativ za naš najbolji tim, a selektor Sušić ima velikih problema sa povredama naših reprezentativaca. 

Dolazak na reprezentativno okupljanje otkazao je Sejad Salihović, a njegovo mjesto popunio je fudbaler Željezničara, Josip Kvesić. Na okupljanje neće doći ni Ermin Bičakčić zbog bolesti, a Sušić po svemu sudeći neće moći računati ni na fudbalera Širokog Brijega, Gorana Zakarića. 

Fudbaler Širokog Brijega je povrijeđen i danas neće biti u konkurenciji za posljednji duel desetog kola BHT Premijer lige protiv Travnika na Piroti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.