Novi problemi za Željezničar: Sulejman Krpić propušta Mladost

Plavi bez najboljeg strijelca u narednom kolu

Novi problemi za Željezničar: Sulejman Krpić propušta Mladost

Samir Mlaćo

FK Željezničar pred sami kraj prvog dijela gubi u Bijeljini.

 Bijeljinci su poveli pogotkom Đurića, koji je izveo pravu majstoriju, a Željo za sada nije ozbiljnije prijetio.

Treba istaći da je žuti karton nakon jednog duela na sredini terena zaradio napadač Plavih sa Grbavice Sulejman Krpić, kojem je ovo prema Cometu bio treći žuti karton.

Po dva žuta kartona u redovima Željezničara prije ovog kola imali su pored Krpića, Siniša Stevanović i Dženan Osmanović, koji također moraju paziti do kraja meča kako i oni ne bi propustili naredno kolo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredne nedjelje Željezničar će ugostiti Mladost Doboj Kakanj, a svakako da će za Amara Osima veliki problem biti neigranje Krpića, prvog strijelca tima sa 13 pogodaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Skinuće se Lutvo ?.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi