Novi težak poraz Mladosti u Antaliji

Ekipa iz Doboja kod Kaknja se nije proslavila

Novi težak poraz Mladosti u Antaliji

A. Čaušević, foto: E. Haračić

Mladost je na pripremama u Antaliji doživjela novi težak poraz, ovaj put od austrijskog Rieda. 

Bh. premijerligaš je prije nekoliko dana poražen s 5:1 od moskovskog Torpeda, da bi danas protiv Rieda bilo 5:0 za austrijskog drugoligaša.

Utakmica je praktično počela, a Ried je poveo. U 2. minuti mrežu Mladosti je zastresao Reifeltshammmer. Na 2:0 u 28. minuti povisio Wiessmeier, a četiri minute kasnije pogodio je i Nutz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U drugom poluvremenu fudbaleri austrijske ekipe postigli su još dva gola. U 58. minuti pogodio je Takougandi, da bi konačan rezultat pet minuta kasnije postavio Boateng.

Mladost će do kraja priprema u Antaliji odigrati još jedan meč, protivnik 10. februara će biti ekipa gruzijskog Dinama.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabrija
Nasi klubovi su sampioni pripremnih utakmica u Turskoj,omlafili su sve drugoligase i treceligase koji se nalaze tamo,sa srpskim klubovima tesko,sve nerjeseno i porazi.Rijetki koji su naletili ko jadna Mladost na rusku prvu ligu proveli su se ko bosi po trnju.Tuga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi