Novi Travnik se pojačao: Stigli Sulić i Goloman

Novi federalni prvoligaš

Novi Travnik se pojačao: Stigli Sulić i Goloman

Čelnici Novog Travnika, koji je izborio povratak u 1. ligu FBiH, uveliko rade na slaganju igračkog kadra za narednu sezonu.

Većinu fudbalera iz prošle sezone Novotravničani su uspjeli zadržati u svojim redovima, a sada su se dodatno i pojačali na deficitarnim pozicijama.

Dres Novog Travnika će tako u narednoj sezoni nositi 20-godišnji napadač Ivan Sulić, koji u ovaj klub stiže iz Brotnja, te Admir Goloman koji će ojačati konkurenciju u veznom redu. Goloman je ranije nastupao za Travnik, Metalleghe, švicarski Wettswil i omladinske selekcije Sarajeva, Dinama i Orašja.

Iz tabora Novog Travnika su istaknuli da lista pojačanja nije zaključena, te da se pregovori intenzivno vode s još nekoliko fudbalera kako bi ovaj klub bio što konkurentniji u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi