Novi trener PSG-a: Pregovaramo sa Vieirom
Vieira se želi vratiti u Francusku

Novi trener PSG-a: Pregovaramo sa Vieirom

E. Škorić

Novi  trener Paris SG-a, Antoine Kombouare najavio je kako će ovog ljeta redove francuskog kluba pojačati Francuz Patrick Vieria, trenutno član milanskog Intera. Naime, da bi na njega "pijetlovi" računali za predstojeće SP, Vieira ovu sezonu mora odigrati na visokom nivou.

Na klupi Paris SG-a naredne sezone sjedit će Antoine Kombouare, a on želi pojačati redove svog kluba, te ističe kako su počeli pregovori sa Interovim defanzivcem Patrickom Vieirom.

"On je vrlo zainteresiran za dolazak u Paris Saint-Germain", otkrio je Kombouare u intervju za rmc.fr, te nastavio.

"Viera se raduje se u Francusku i igranju sa nama, jer je svjestan da mu treba solidna sezona u nadi da zaigra na Svjetskom prvenstvu naredne godine. Ali, naša je briga, naravno, njegovo plaćanje, iako je on spreman žrtvovati se i prihvatiti smanjenje plaće. Ukratko, mi smo u razgovoru sa Vieirom i njegovim menadžerom, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi", završio je novi trener Parižana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.