Novi trijumf Borca na Zlatiboru

Presudio gol Vranješa

Novi trijumf Borca na Zlatiboru

A. Čaušević

Borac je slavio i drugu pobjedu u sklopu priprema na Zlatiboru, ovaj put savladana je Inđija s 2:0. 

Predvođen danas vidno raspoloženog Stojana Vranješa Borac je od početka meča preuzeo terensku inicijativu, nametnuo svoj ritam i počeo da reda prilike.

Vranješ je već na startu pogodio prečku iz slobodnjaka, a iskusni veznjak je zabio i prvi gol na meču. Pogodio je glavom u 20. minuti nakon ubačaja Almedina Ziljkića.

Nakon vodstva izabranici Vlade Jagodića su kontrolisali igru i rezultat. Fudbaleri srbijanskog superligaša su bili bezopasni prvenstveno zahvaljujući odličnoj defanzivnoj igri Banjalučana.

Jagodić se odlučio da na teren od prvog minuta nastavka pošalje potpuno novu postavu s namjernom da svi igrači dobiju priliku za igru.

Drugo poluvrijeme i nije bilo toliko interesantno. Nije bilo previše izbuđenja niti pred jednim od golova sve do 80. minute kada je mladi Čavić jednu odbijenu loptu pospremio u mrežu za konačnih 2:0.

Borac - Inđija 2:0 (Vranješ 20', Čavić 80')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac: Pavlović, Dujaković, Jovanović, Kujundžić, Brtan, Danilović, Vranješ, Zakarić, Ziljkić, Lukić.

Inđija: Preković, Vidić, Mihajlov, Ilić, Cucin, Janjić, Jovanović, B. Ilić, Dimitrijević, Eliomar, Bastajić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi