Novi trijumf Radničkog, Premijer liga nije više samo san

Novi trijumf Radničkog, Premijer liga nije više samo san

Adnan Beganović

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca nastavili su svoj sjajan niz. Danas su na Jošiku izabranici Darka Vojvodića savladali Čapljinu (4:1), te su tako čak deseti susret uzastopno završili bez poraza.

Izabranici Darka Vojvodića još jednom su obradovali svoje navijače, a nakon 19. kola može se reći da je Radnički uz Vitez jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u viši rang.

U 25. minuti Jaranović je iz jedanaesterca doveo Radnički do prednosti, a isti igrač je dva minuta kasnije zabio za 2:0.

Međutim, Delalić u 1. minuti nastavka vraća dozu neizvjesnosti u ovaj susret, no u 63. minuti Džanić pogađa za 3:1. Tačku na i u današnjem susretu stavio je Mace koji je u 85. minuti zabio za 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.