Novi udarac za Douglasa Costu

Zbog povrede propušta Olimpijadu

Novi udarac za Douglasa Costu

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna, Douglas Costa, danas je saznao još jednu tužnu vijest.

Naime, brazilski fudbaler neće nastupiti na Olimpijskim igrama u svojoj domovini zbog problema sa povredom. Ovu vijest potvrdio je i čelnik Bayerna, Karl-Heinz Rummenige.

"Zaista mi je žao što moram reći ovo, ali Costa neće igrati na Olimpijadi. On ima problema sa povredom i zajedno smo odlučili da je za njega bolje da ne ide u Rio. Svi smo željeli vidjeti ga u Brazilu, ali njegovo zdravlje nam je svima prioritet", rekao je Rummenige.

Brazil svoj put na Olimpijskim igrama počinje 4. avgusta utakmicom protiv Južne Afrike na stadionu Mane Garrincha. Naravno, glavna zvijezda Karioka biće igrač Barcelone Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi