Novi Zahirovićev trener: Ljepši sam od Van Gaala!

Holanđanin na klupi Bochuma

Novi Zahirovićev trener: Ljepši sam od Van Gaala!

Njemački drugoligaš Bochum čiji dres nosi i nekadašnji bh. reprezentativac Adnan Zahirović nedavno je smijenio trenera, a na mjesto bivšeg trenera Petera Neuerera stigao je holandski stručnjak Gertjan Verbeek.

U jednom od svojih prvih intervjua za njemačke medije novi trener Bochuma dao je jednu zanimljivu izjavu.

"Najsličniji sam sa Van Gaalom, sa njim me možete porediti. Slično smo struktuisani, kada imamo neku ideju u glavi onda je nastojimo sprovesti. To je naša strategija i filozofija. Već sada sam pripremio šestosedmični plan za VfL. Ipak, ako se već poredim sa Van Gaalom moram reći da sam ja ljepši, mlađi i nemam Truus (supruga Louisa van Gaala op.a)", rekao je novi trener Bochuma

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.